Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Praktijk Auora

Natuurlijke Balans

In de praktijk werk ik met het Asyra meetsysteem.

Wat is Asyra en hoe werkt het:De oude Chinese geneeskunde werkt met meridianen, energetische kanalen die elektrische wegen door het hele lichaam vormen. Stimulatie van de punten op deze kanalen met naalden, warmte of druk vormen de basis van vele vormen van medische behandeling. Bio-energetische test apparaten stellen ons in staat om met behulp van de galvanische huid respons (wijzigingen in de elektrische weerstand van de huid) de status van de acupunctuurmeridianen en dus van de energetische gezondheid van het lichaam te meten. Daarnaast stelt de Asyra ons in

staat om te beoordelen hoe het lichaam zal

reageren op een groot aantal verschillende remedies of andere stoffen. Alle stoffen, levend of niet-levende, hebben een karakteristieke resonantie handtekening. De reactie wordt beoordeeld via de huid door middel van weerstand metingen. Galvanische skin response is een bekend beginsel dat ook wordt gebruikt in leugen detectoren. . Door het uitvoeren van een reeks tests voor organen en toxines kan ik een beeld vormen over de gezondheidstoestand van de cliënt. Daarna kan ik een behandelplan opstellen die de onderliggende oorzaak van de verstoring aanpakt in plaats van het alleen maar behandelen van symptomen. Elke stof, levend of niet-levend, straalt elektromagnetische frequenties uit op basis van de hoeveelheid en de rotatiesnelheid van hun atomen, als we deze frequenties kunnen identificeren, dan hebben we een uiterst waardevol instrument voor behandeling. Ook de emotionele processen worden hierin meegenomen.

Wetenschappelijke onderbouwing

Het Asyra systeem is wetenschappelijk onderzocht in de Jeppsen-Osguthorpe studie. Alan Jeppsen, M.D., en Steven G. Osguthorpe, N.D hebben een onderzoek gedaan met een groep van 500 patiënten. Het ging hierbij om een zogenaamde dubbel blinde studie, er waren 500 patiënten met subfysiologische Hypotheroid functie en een controle groep van 100 personen. De correlatie tussen klinische laboratorium onderzoeken en de EDS metingen hebben laten zien dat de Asyra bijzonder nauwkeurig is, een nauwkeurigheid van 99,5% met een p < 0,005.


Veel behandelde klachten zijn:

chronische vermoeidheid, spier- en gewrichtsklachten, allergieën, migraine, hoofdpijn, darmstoringen, huidklachten, hormoonstoringen, emotionele storingen zoals angsten en depressies, voedselovergevoeligheden, en reumatische klachten.


Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Zie contact